Go to our English version

Användarvillkor

Användarvillkor tillämpas vid köp eller användning av webbplatsen Ocean House. Du rekommenderas att läsa dessa villkor i sin helhet innan du gör en beställning.
Eftersom dessa villkor kan uppdateras då och då, rekommenderas du att kontrollera om det finns uppdateringar i villkoren innan du gör en ny beställning. Genom att acceptera villkoren accepterar du också vår integritetspolicy som du kan läsa här:

KÖPVILLKOR

Köpare antas ge sanningsenlig information om deras ålder och minderåriga måste lämna in samtycke från en juridisk vårdnadshavare för att göra köpet. När beställningen har genomförts kommer ett orderbekräftelsemail att skickas till din e-postadress. Det är viktigt att du anger rätt e-postadress när du gör en beställning. Det är också ditt ansvar att se till att leveransadressen är fullständig och korrekt.

Alla priser är inklusive moms. Om leveransadressen är utanför EU kan importtullar och skatter tillämpas beroende på lokal lagstiftning.

Om du inte får en e-postbekräftelse inom 24 timmar, kontakta kundservice. Om en artikel är slut, kommer vi att meddela dig via e-post om den förväntade leveranstiden. När din beställning har levererats och Ocean House har fått sin betalning kommer du att bli ägare till den köpta produkten.

VÅRT ANSVAR

Ocean House ansvar för fel i samband med leverans är begränsat till befintliga försäljningsvillkor. Ocean House bär inget direkt eller indirekt ansvar till exempel, men inte begränsat till, oförenlighet, leveransförseningar, drifttid, dataförlust, ytterligare arbete eller annan ekonomisk skada.

PRODUKT INFORMATION

Syftet med produktbilder och information görs för att återspegla produkterna så mycket som möjligt. Även om vi strävar efter att se till att allt innehåll på denna webbplats är korrekt kan fel uppstå. Ocean House kan inte garantera att alla produktbilder exakt återspeglar produkternas verkliga utseende. Alla produktbilder ska ses som illustrationer. Produktbilderna kan variera beroende på färginställningarna på din dator.

BETALNINGSSÄTT

Ocean House använder PayPal-utcheckning, du kan välja att betala med kreditkort, betalkort eller PayPal. De accepterade korten är VISA, MasterCard och American Express.

RABATTKODER

Kampanjkoder måste läggas till vid betalningstillfället för att vara giltiga. Att försöka lägga till en kampanjkod efter köp kommer inte att respekteras.

GARANTI

Garantin gäller 100 dagar från inköpsdatumet. Garantin täcker tillverkningsfel och slitage. Garantin är inte giltig om den skadas av bristande vård, felaktig användning eller olyckor.

Kontakta Ocean House kundtjänst, ange tillverkningsfel och bifoga ett foto tillsammans med ditt beställningsnummer.

RETURER

Återlämnade produkter måste vara i samma skick, oanvända och skickas tillbaka i originalförpackningen. Privata konsumenter har rätt att returnera beställningen inom 30 dagar efter det att beställningen gjordes. Rätten gäller endast om du meddelar Ocean House inom denna period. Kontakta Ocean House med din förfrågan och beställningsnummer.

Returkostnad betalas av konsumenten. Du ansvarar för paketet tills det når oss. Återbetalningar görs i enlighet med den betalningsmetod som används vid köp, Ocean House förbehåller sig rätten att avslå returer om villkoren inte är uppfyllda.

PATENT

Webbplatsen Ocean House kan innehålla användargenererat innehåll från sociala medieapplikationer. Ocean House gör inget krav på äganderätt till rättigheter till sådant innehåll (bilder, foton och videor etc.) och tar inget juridiskt ansvar för det. Om du misstänker brott mot upphovsrätten eller någon annan rätt, vänligen kontakta vår kundservice.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty