Go to our English version

OCEANHOUSE HISTORIA

Det hela startade för 15 år sedan. Efter många år av resande i sina tidigare arbeten upplevde paret Per & Karin Ström att det var dags för något nytt. Karin arbetade som flygvärdinna för SAS under många år och Per hade en lång karriär som fotomodell bakom sig.

Influerade av resor till många länder, trevliga miljöer och fotograferingar i vackra hem, där började deras gemensamma intresse för inredning växa fram.

Möbler började tillverkas i deras hem och blev till en affärsidé som snabbt fick uppmärksamhet hos exklusiva interiörbutiker runt om i Skandinavien och delar av Europa. Möbelkollektionen har nu vuxit och är fortfarande designad och producerad i Sverige.

Utöver möbelkollektionen så har Karin designat flertalet textilkollektioner som går i blå/beiga toner med exklusiva detaljer som väl representerar OCEANHOUSE stil. 

Under resor till kustnära platser så som Cape Cod, Hamptons, Kalifornien, Kapstaden och Kenya, har Per fotograferat en kollektion vackert inramade foton som nu dekorerar många hus och hotell.

OCEANHOUSE har ställt ut på möbelmässan Maison et Objet i Paris vid ett flertal tillfällen och där nått internationella kunder. 

Per, Karin och deras tre söner är alla delaktiga i familjeföretaget på olika vis, de deltar ofta i fotograferingar som används till reklamkampanjer och annonser. 

“American East coast meets Swedish West coast” ja så kan man sammanfatta OCEANHOUSE inredningsstil. 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty